Tableta Serioux

Tabletele Serioux sunt printre cele mai ieftine dintre toate tabletele din magazinele romanesti, chiar daca Serioux nu este un producator roman. Din punct de vedere al pretului se pozitioneaza mai jos decat Allview, E-Boda sau Evolio, lucru care se reflecta insa si in calitatea generala a produselor, aspect, asamblare, materiale si asa mai departe. Chiar si asa exista o categorie de clienti (deloc mica) si pentru Serioux.

Serioux S1005TAB

De exemplu, de Black Friday 2013 cea mai ieftina tableta a fost Serioux S745TAB care a costat doar 99 de RON. Chiar nu ai cum sa bati acest pret care spune multe despre costurile de productie ale unei astfel de tablete.

Tableta Serioux – Avantaje si dezavantaje

Avantajele unei tablete Serioux:

  • pretul foarte accesibil (pe segmenul low end)
  • sistemul Android (Google Play)

Dezavantajele unei tablete Allview:

  • display-ul
  • asamblarea
  • performantele

Serioux S700TAB 1

Majoritatea tabletelor Serioux sunt ieftine si asta se reflecta in mai toate aspectele, de la design, materiale, display si performante. Exista cateva modele mai scumpe unde putem vedea dotari hardware mai bune, o finisare mai reusita sau display-uri IPS, insa in acest caz raportul pret performanta nu este unul foarte bun. Per total totusi, as spune ca atat Allview, Evolio si E-Boda sunt peste Serioux la multe capitole.

Recomand o tableta Serioux in cazul in care va doriti un produs ieftin, pe care sa nu dati o avere – sa zicem pana in 400 de RON maximum, si care poate fi folosit la activitati basic cum ar fi ebook reader sau web browsing. In aceasta categorie de pret Serioux este destul de puterni. Daca vreti ceva peste aceasta suma deja va puteti uita la producatori care ofera o calitate mai buna a produsului, cum ar fi Allview, E-Boda sau chiar Asus, Lenovo.

Serioux S716TAB

Tablete Serioux – Modele disponibile

In acest moment avem de ales intre aproximativ 15 tablete Serioux in functie de diagonala, performante si conectivitate (desi Serioux cred ca are o singura tableta cu 3G in portofoliu).

Printre tabletele Serioux gasim si un model care ruleaza Windows 8 insa la un pret pe masura – aproximativ 1,500 RON.

Iata care sunt cateva dintre cele mai intalnite tablete Serioux:

  • Tableta Serioux FasTAB S716 – este in acest moment cea mai ieftina tableta de la Serioux cu un pret de 199 RON.
  • Tableta Serioux S785TAB – este o tableta quad core de 7 inch, printre cele performante de la Serioux, si cred ca singurul model de culoare alba.
  • Tableta Serioux S102TAB – un model dual core de 10 inch, si cu HDMI.
  • Tableta Serioux S9742TAB – o tableta de 9,7 inch, HD, quad core, insa costa peste 1,000 RON.

Inchei prin a spune ca tabletele Serioux mi se par fie extraordinar de ieftine, si aici ma refer la cele de 200 de RON, caz in care produsul merita achizitia daca vrei ceva low cost sau o jucarie pentru copil, fie foarte scumpe, caz in care alti producatori au o oferta mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *